Bedrijfsjubileum

Een waanzinnig bedrijfsjubileum organiseren wat voor altijd in de herinnering blijft, dat is wat je graag zou willen voor je gasten!

Dit is niet zomaar een bedrijfsfeest, het gaat om het organiseren van jullie Bedrijfsjubileumfeest en dit willen we bijzonder maken en op maat naar jullie wensen.

Het bedrijfsjubileum organiseren begint al bij de VOORPRET, het brainstormen over de samenstelling van het programma, de locatie (extern of op het eigen bedrijventerrein) en vooral ook de communicatie rondom het komend bedrijfsjubileum!

Wanneer de eigen bedrijfslocatie het toelaat, speelt waarschijnlijk ook de werkkostenregeling een belangrijke rol. Zie ook: https://www.galevents.nl/event-op-eigen-locatie-organiseren/

Maar ook de communicatie nadat het jubileumfeest heeft plaats gevonden is zo ontzettend belangrijk. Door op verschillende momenten positief terug te kijken op het jubileumfeest kun je de saamhorigheid in het bedrijf nog meer verhogen.

Een trendy festival
Een jubileum weekend met overnachting in binnen- of buitenland
Een familiedag op het bedrijf
Een gaaf jubileumfeest met live muziek, lekker eten en waanzinnig entertainment / artiesten
Een chique (kerst) gala op een prachtig landgoed
Een (sportief/creatief) activiteitenprogramma op een bijzondere locatie

En zo zijn er nog vele ideeën en mogelijkheden. Wat spreekt je medewerkers het meeste aan en wat past er bij jou en het bedrijf.

Het combineren van het jubileumfeest voor de medewerkers met de klanten/relaties.
Of het organiseren van een speciale klanten/relatie-dag  in dit mooie jubileumjaar.

Uiteraard zijn lekker eten en drinken, goede muziek, tof entertainment, op een gave locatie belangrijke onderdelen.

Het bedrijfsjubileum organiseren kan bestaan uit een waanzinnig feest en je kan het hele jaar door op diverse manieren, workshops ed. een speciaal jubileum jaar van maken. Zo leuk om het allemaal vast te leggen en op het bedrijfsjubileum feest dit allemaal terug te laten komen op grote schermen.

Ben je ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor je bedrijf?
Bel of mail ons en je ontvangt de zelfde dag nog reactie!

Meer informatie