Wie zijn wij


Rebecca Gal


Brenda van den Adel

Wij zijn zeer enthousiaste dames die al meer dan 11 jaar succesvolle events op maat bedenken, organiseren en begeleiden. Voor ons stopt het niet na het event, wij zijn ook erg gefocust op de nazorg. “Hoe is het event bevallen?” “Hoe ziet uw volgende event eruit?”

Onze sterke kanten zijn goed luisteren naar uw doelstellingen en die om zetten in een krachtig en succesvol event wat nog lang in ieders herinnering blijft!
Al onze events op uw eigen bedrijf of een andere locatie zijn vooruitstrevend en goed doordacht!
Bovenal wordt dit allemaal gerealiseerd binnen uw budget!

Wij werken graag met u samen, maar ook met onze gespecialiseerde toeleveranciers. Wij gaan voor een goede prijs/kwaliteitverhouding, uw event moet in één keer goed worden uitgevoerd!

Onze werkwijze:

Allereerst komen we bij u voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en brainstormsessie over uw uitgangspunten, wensen en budget.
Met zoveel mogelijk informatie en sfeergevoel gaan wij voor u aan de slag en zoeken wij de juiste locaties, entertainment, activiteiten enz.

Bij onze volgende afspraak komen wij met verschillende ideeën. Alles wat wij voorstellen staat in optie dus als u hier voor kiest is dit sowieso beschikbaar voor uw event.

Wij bezoeken de locaties, het entertainment en alle andere onderdelen waar u voor kiest. Wij schrijven een uitgebreid draaiboek met alle ins en outs, van de toiletgelegenheden tot het stroomplan enz.

Tijdens de uitvoering zijn we als eerste aanwezig en gaan ook weer als laatste weg. Dit om voor u alles tot in de puntjes te verzorgen, van opbouw tot afbouw en zorgen we dat alles netjes achtergelaten wordt. Met hoeveel eventproducers wij aanwezig zullen zijn hangt van de complexiteit en het gastenaantal van het event af. Wij werken samen met een kundig team van eventproducers. Wij werken altijd met 1 aanspreekpunt van onze kant en hebben ook graag 1 gesprekspartner van de opdrachtgever. Dit om ruis op de lijn te voorkomen.

Ongeveer 2 weken na de uitvoering hebben wij een evaluatieafspraak om de belevenissen en de reacties van de gasten te bespreken.

Referenties